Участь у акції збору коштів до благодійного фонду «Серце до серця»

В Україні у січні 2006 року був створений Всеукраїнський благодійний фонд «Серце до Серця», засновники якого (молоді люди) поставили перед собою мету – порятунок життя і здоров’я дітей та повернення довіри громадськості до благодійних організацій шляхом провадження діяльності за принципами прозорості, простоти, всестороннього контролю і публічного звітування.

Наша школа також долучилась до акції. З 21.03.2017 по 24.03.2017 діти нашої школи разом ми зібрали 1000 грн, які були направлені до благодійного фонду «Серце до серця». Квитанцію про сплату можна переглянути за посиланням.

Дякуємо за небайдужість.

Основним завданням Фонду є забезпечення у встановленому чинним законодавством порядком медичним обладнанням дитячих лікувальних закладів, відповідно до затвердженої програми.

Всеукраїнський благодійний фонд «Серце до серця» спрямовує свою діяльність на:
·       Збір благодійних коштів для закупівлі медичного обладнання дитячих лікувальних закладів
·       Обєднання млоді з усієї України з метою допомогти хворим дітям
·       Співпраця з іншими благодійними та міжнародними організаціями;
·       Повернення суспільству довіри до благодійних організацій, шляхом проведення діяльності за принципами прозорості,простоти, всестороннього контролю та публічної звітності
Головною метою діяльності Фонду є здійснення благодійної діяльності в інтересах суспільства та окремих категорій осіб, зокрема порятунку життя і здоров’я українських дітей.

Світлана Солодка

Вчитель початкових класів

Читайте также:

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *