Запорізькі школи підуть на канікули

З понеділка запорізькі школи підуть на канікули до 30 жовтня. Далі все залежатиме від ситуації з поширенням коронавірусу у місті та країні. Дитячі садки поки працюватимуть у звичному режимі. Про це повідомив сьогодні на своїй публічній сторінці у соціальній мережі «Фейсбук» міський голова Володимир Буряк.

В Україні продовжує збільшуватись кількість хворих коронавірусом. У цій ситуації Кабінет Міністрів України прийняв низку рішень щодо посилення карантинних заходів на території держави. Вони стосуються проведення масових заходів, роботи навчальних закладів, закладів громадського харчування і так далі.

Зазначимо, в умовах посилення карантинних обмежень у Запоріжжі активізовано роботу по боротьбі з коронавірусною інфекцією. Зокрема дезінфекція громадського транспорту, зупинок громадського транспорту, під’їздів житлових будинків. Продовжується обладнання киснем додаткових ліжок у лікарнях. Медичні заклади продовжують отримувати додаткове медичне обладнання. Зокрема за кошти бюджету міста закуповуються додаткові кисневі концентратори.

Зазначимо, у рамках карантинних обмежень українським школам було запропоновано оголосити канікули з 15 по 30 жовтня. У Запоріжжі канікули розпочнуться з 19 жовтня для того, щоб навчальні заклади встигли до цього підготуватися. Всі організаційні питання щодо оголошення канікул та проведення навчального процесу будуть вирішуватися на педагогічних радах відповідних закладів освіти.

Про ситуацію у Запоріжжі на своїй публічній сторінці у соціальній мережі «Фейсбук» написав міський голова Володимир Буряк. Міський голова наголосив, що з понеділка у школах міста будуть оголошені канікули до 30 жовтня. Дитячі садки поки продовжать працювати у звичному режимі. Також Володимир Буряк закликав запоріжців дотримуватись карантинних вимог, слідкувати за станом здоров’я, а у разі захворювання телефонувати сімейному лікарю.

Посилання на джерело https://zp.gov.ua/uk/articles/item/8617/zaporizki-shkoli-pidut-na-kanikuli

 

 

Читайте также:

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *