Для учнів 2-го класу Запорізькоі гімназії 54 відбувся квест «Подорож до країни казок В.Сухомлинського»

3 лютого для учнів 2-го класу Запорізькоі гімназії 54
відбувся квест «Подорож до країни казок В.Сухомлинського». Учні знайомилися з творчістю В.Сухомлинського. Було прочитано понад 50 казок та оповідань!
Так, на станції «Бібліотечна» діти дізналися про життєвий та творчий шлях письменника. На станції «Матусине щастя» учні з цікавістю розгадували ребуси, відтворювали прислів’я, визначали головну думку казок. Станція «Забута лялька» спонукала дітлахів думати та співчувати. Учні мали змогу намалювати малюнки та з радістю ділилися власними відкриттями. На станції «Іменинний обід» діти вчилися оцінювати ситуацію та знаходити правильні рішення Вони склали безліч порад та допомогли Ніні «накрити» святковий стіл. Станція «Людина і природа» допомогла школярам ще більше полюбили та оберігати природу рідного краю.
Кожна станція спонукала учнів радіти, співчувати, переживати разом з героями ту чи іншу ситуацію та давати слушні поради. Такі квести допомагають учням краще розуміти життя та прищеплюють любов до читання!!!Пишаємось своїми учнями!!! Ви найкращі!!!!

Читайте также:

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *