Формування здорових харчових звичок у школярів: впровадження реформи харчування в освіті

У 2020 році в Україні розпочалася реформа системи харчування в закладах освіти. Мета цієї реформи – покращити меню у шкільних їдальнях, а також закласти розуміння збалансованого харчування та корисних харчових звичок.

         Як відомо, харчові звички формуються з дитинства. Учителі нашої гімназії активно працюють над формуванням у дітей звички здорового харчування:
– пройшли онлайн-курс на EdEri «Основи здорового харчування для учнів 1-4 класів»;
– отримали набори дидактичного матеріалу від благодійного фонду UNICEF;
– проводять корисні й цікаві заняття для учнів: ознайомлюють школярів із базовими принципами збалансованого харчування та доводять, що корисне харчування – це смачно!

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *