Фотоконкурс «Зимові візерунки»

Положення

про проведення фотоконкурсу «Зимові візерунки»

І. Загальні положення

Положення про проведення фотоконкурсу «Зимові візерунки» (далі – Положення) визначає організаційні основи проведення заходу, його мету та завдання, умови участі у ньому, вимоги до робіт учасників.

До організації та проведення  фотоконкурсу «Зимові візерунки» (далі – Фотоконкурс) можуть залучаються учні та вчителі Запорізької гімназії №54

ІІ. Організатори Фотоконкурсу

Фотоконкурс проводиться Запорізькою гімназією №54

ІІІ. Мета Фотоконкурсу

Мета: формування культурної та духовної свідомості учнів гімназії, створення сприятливих умов для самореалізації творчих людей, сприяння покращенню естетичного вигляду, виховання патріотизму та почуття гордості за місто, у якому проживаєш.

ІV. Умови проведення Фотоконкурсу

Надіслані на Фотоконкурс роботи мають відображати реальні пейзажі зимового Запоріжжя його найкращих місць, в яких центральними фігурами є Запоріжжя  в життєдіяльності зимового міста.

На фотографіях обов’язково мають бути пейзажі зимового Запоріжжя та/або новорічно-різдвяного оздоблення міста. Фотографії мають бути зроблені лише на території міста Запоріжжя, щоб було видно визначні архітектурні та інші споруди, будинки, вулиці, які ідентифікують з нашим містом.

V. Учасники Фотоконкурсу

Участь у Фотоконкурсі може взяти кожен учень гімназії, який захоплюється фотографією та бажає підготувати фотороботу відповідно до тематичної спрямованості Фотоконкурсу, вимог до виготовлення та оформлення робіт.

Учасник може подати на Фотоконкурс не більше трьох авторських робіт.

VІ. Вимоги до оформлення робіт.

Фотографії надсилаються в електронному вигляді на адресу balaian.rv@school54.in.ua

В електронному листі вказувати прізвище автора,  контактний телефон автора, назви фоторобіт.

Фотографії, які не відповідають вищезазначеним вимогам, розглядатися не будуть.

Всі фотороботи, які відповідатимуть вимогам конкурсу, будуть виставленні у фотоальбомі на сторінці Запорізької гімназії №54 у фейсбук.

Вподобані фотографії відмічаються лайками відвідувачами сторінки.

Автори фоторобіт, які отримають найбільшу кількість лайків та які будуть відібрані за рішенням конкурсної комісії, будуть визначені переможцями.

Фотороботи можна надсилати – з 01.01.2022р. по 19.01.2022р.

 

VII. Прикінцеві положення

Організатори залишають за собою право використовувати фотографії, надіслані на Фотоконкурс, у проведенні подальших виставок, підготовці та виданні інформаційних матеріалів, публікацій, соціальній рекламі тощо.

Читайте также:

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *