Вітаємо з Міжнародним днем боротьби за права жінок і міжнародний мир!

В день боротьби за права жінок і міжнародний мир, маємо можливість підкреслити особливість та важливість цього дня. У далекому 1910 році він розпочинався з проведення демонстрацій в захист прав жіноцтва. Значних успіхів досягли жінки і це змінило обличчя нашого суспільства докорінно.

Українки віддавна відстоювали власні передові і нетривіальні погляди, змінювали життя на краще і змінювали світогляди мільйонів людей: Анна Ярославівна, княгиня Ольга, Роксолана, Олена Пчілка, Леся Українка, Софія Русова, Катерина Білокур, Марія Приймаченко,  Квітка Цісик, Ліна Костенко, Ада Роговцева, Ніна Матвієнко, Еліна Світоліна, Ольга Харлан, Олена Зеленська тощо. Раді тому, що серед видадних педагогинь сьогодення неодноразово здадується ім’я нашої співвітчизниці — Ірини Миколаївни Сокол.

Українки — це сильні та талановиті, наполегливі та працьовиті, розумні й дуже впливові жінки, які багато сторіч змінювали історію не лише власної держави, а й усього світу. Українки ставали королевами, впливали на світову політику, з’являлись на полотнах всесвітньо відомих художників або ж створювали їх власноруч, виступали на світових сценах, писали книжки та робили наукові відкриття, досягали вершин у спорті або вражали світ своєю красою.

Сьогодні українські жінки демонструють всьому світу що надійний тил забезпечується різнобічно у всіх сферах життєдіяльності нашого суспільства. 8 березня це свято не про ‎жіночність, весну та красу, це про жіночу силу духу та незламний характер.

Любі жінки, маємо нагоду привітати Вас з цим днем та побажати в першу чергу міцного здоров’я, мудрості для вирішення всіх життєвих труднощів! Бажаємо возз’єднатись із своїми найріднішими та проживати мирне, життя в вільній, незалежній Україні. Бажаємо щоб всі рани скоріш загоїлись, а в обійми увірвалось віра, надія та любов!

Світлана Солодка

Вчитель початкових класів

Читайте также:

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *