Свято Першого дзвоника у нашій школі!

Дорогі учні, батьки, громада! Щиро вітаємо вас з Днем знань – всенародним святом мудрості, добра, натхнення та нових відкриттів.

Перше вересня єднає нас усіх, бо кожен колись у цей день переступив поріг рідної школи, відкрив першу книжку, написав перше слово. Роки навчання – найкращі в нашому житті. Саме в цей час ми знаходимо вірних друзів, відкриваємо у собі здібності, визначаємо орієнтири на все життя. Зі святом усіх! Цей день завжди особливо урочистий і хвилюючий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя.

Наші вчителі, адміністрація, співробітники школи зробили все, для того щоб цей навчальний рік був для всіх плідним, цікавим, сповненим яскравими враженнями і подіями. Незважаючи на всі складнощі —  Свято знань у нашій школі було незабутнім! Майстри-вчителі провели пізнавальні, розважальні і дослідницькі уроки, які точно закарбуються теплими спогадами в серцях наших дітей. Особливим це свято було для «першачків» та дев’ятикласників. Малеча — сповнена запалу і захвату від першого в їхньому житті свята, а випускники переповнені особливих переживань — адже це для них останній «Перший дзвоник» у стінах рідної школи.

Бажаємо усім школярам на цьому шляху підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети. Переконані, ваші здібності, наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у дорослому житті.

Найщиріші слова подяки – вчителям, які щедро діляться своїми знаннями, плекають справжніх патріотів нашої держави. Їх мудрість і великодушність залишається з вихованцями на все життя.

Нехай цьогорічний першовересень буде сонячним, несе добрий настрій у кожну школу, кожну родину!

Нижче, Ви можете ознайомитись із фотозвітом нашого сімейно-шкільного свята. Якщо Ви бажаєте ознайомитись з усіма світлинами перейдіть за посиланням.

 

Наші першокласники

Колективні творчі справи у третіх класах

Творча справа 4-А класу

Перше знайомство п’ятикласників із новими класними керівниками

Колективна творчість 6-А класу

Колективна творча справа і змагання 6-Б класу

«Свято знань» 9-А класу

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Читайте также:

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *