Шановні батьки, просимо звернути увагу на наступну інформацію !!!

Шановні батьки, виключно в рамках попередження, просимо звернути увагу на наступну інформацію:
— Провести бесіду з дітьми про важливість виконання правил безпеки задля збереження власного здоров’я та здоров’я оточуючих.
— Нагадуємо про необхідність вашого контролю за використанням соціальних мереж дітьми, що може призвести до негативних наслідків та зашкодити їх здоров’ю та безпеці.
— Ознайомлюємо вас зі Статтями Законодавства України, які регулюють це питання.

Для ознайомлення:
Стаття 259 Кримінального Кодексу України
Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності
1. Завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху,
підпалу або інших дій, які загрожують загибеллю людей чи іншими тяжкими наслідками, — карається позбавленням волі на строк від 2 до 6 років.
2. Те саме діяння, якщо об’єктами завідомо неправдивого повідомлення стали критично важливі об’єкти інфраструктури або будівлі чи споруди, що забезпечують діяльність органів державної влади, або заклади охорони здоров’я, або заклади освіти або якщо воно спричинило тяжкі наслідки чи вчинене повторно, — карається позбавленням волі на строк від 4 до 8 років.
Об’єктивна сторона злочину полягає в активних суспільно-небезпечних діях, які полягають в повідомленні (усне, письмове, з використанням телефону, радіо чи інших технічних засобів) про неправдиві події або обставини, яке містить у собі загрозу для невизначеної кількості людей або для їх об’єднань чи держави (терористичний акт) і спрямовано на поширення інформації такі загальнонебезпечні дії.
Бережіть, цінуйте та поважайте тих, хто Вас оточує!

Читайте также:

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *