Шановні освітяни, вітаємо Вас із професійним святом!

Сьогодні весь світ вшановує людей найчудовішої та дуже важливої професії. Людей, які закладають в наші душі любов до навчання, дають цікаві знання і допомагають пізнати величезний світ. Честь і хвала вам, вчителі! Вітаємо людей, які присвятили своє життя тому, що закладають в голови юного покоління не тільки ази освіти, а й принципи, цінності та пріоритети, які повинні бути в серцях добропорядних громадян. Бажаємо вам світла, який зігріє ваші відкриті душі. Бажаємо вам добробуту та успіху, який неодмінно повинен бути присутнім в житті таких чудових людей.
Ви подарували нам не тільки знання, а й свою любов. Ваша робота – це не просто праця – це справжнісіньке покликання, до якого потрібно підходити тільки з відкритим серцем і всією добротою душі. Дякуємо вам за ваше душевне тепло, за мудрість, за чесність і велике терпіння.

Бажаємо вам щастя і здоров’я, незгасного запалу і пристрасті у вашій роботі, щоб ви виховали ще не одне гідне, розумне та освічене покоління.  Успіхів в роботі та житті. Бажаємо не тільки завжди йти в ногу з часом і своїми учнями, а й випереджати їх. І попри те, що ви вже є провідниками знань, бажаємо, щоб кожен новий день дивував вас найцікавішими відкриттями.

З Днем вчителя!

 

Світлана Солодка

Вчитель початкових класів

Читайте также:

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *