Вітаємо з Днем Незалежності України!

Привітання із Днем Незалежності: вірші, проза та найкращі листівки

Україна відзначає сьогодні 32-й День Незалежності у своїй історії та другий — за період повномасштабної війни з росією. Сотні тисяч українців захищають свою державу та її суверенітет на фронті, щоб ми знову могли святкувати цю дату.

Тож і ми радо вітаємо вас з Днем Незалежності! Нехай у темні години ворожої жорстокої навали в серці яскраво горить шевченківський вогонь любові до рідної України — до гір і степів, швидких річок і золотих полів, зелених лісів і глибоких морів, відважних і гордих, гідних і люблячих людей. Неважливо, де ми народилися: в Києві чи Севастополі, Львові чи Донецьку, Полтаві чи Одесі, не має значення скільки нам років. Тільки одне має вирішальне значення: наша спільна Батьківщина і наше спільне майбутнє. І тільки разом ми можемо його змінити на краще.

Хай живе вільний народ! Процвітання, здоров’я, міцного духу багатій і щедрій Україні! Нехай сім’ї Ваші завжди будуть згуртованими, столи — повними, свята — веселими, сусіди — чуйними, а друзі — щирими! Нехай кожен син і донька України повернеться неушкодженими в рідні домівки, нехай кожна дитина із радістю в очах зустріне своїх батьків. Сильні разом навіки.

Зі святом, українці!

Світлана Солодка

Вчитель початкових класів

Читайте также:

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *