Заходи щодо протидії виникненню пожеж

#ДСНС вкотре нагадує, що сірники — це не іграшки… У руках дитини — це гарантовані наслідки, на жаль, часто трагічні.

1n8a5665

І кожен наш заклик щоразу підтверджується моторошними новинами. Цього разу горе прийшло 17 серпня до однієї з родин Харківщини, де дитячі пустощі вогнем призвели до загибелі 6-річної дитини.
Про подію рятувальників повідомили працівники медичної служби, коли пожежа вже самоліквідувалася.
За даними Національна поліція України, подія сталася у селі Калинове Золочівського району.

На відкритій території напроти домогосподарства №12 по вул. Миру загорілась скирта тюкованої соломи площею 64 кв.м. На той момент всередині скирти гралися двоє хлопчиків віком близько 6-ти років. Один з них не зміг вибратися зі схованки… Небайдужі свідки події прийшли на допомогу, витягли дитину з вогню і викликали швидку. На жаль, хлопчик отримав понад 90% опіків поверхні тіла і від отриманих травм помер зранку 18 серпня в опіковому центрі м. Харкова.

18 серпня, під головуванням виконуючого обов’язки міністра внутрішніх справ Сергія Ярового відбулася селекторна нарада з керівництвом Національної поліції, Нацгвардії, Держслужби України з надзвичайних ситуацій, Держприкордонслужби, та Державної міграційної служби щодо готовності органів системи МВС на період святкування Дня Незалежності.

Від ДСНС участь у заході взяв перший заступник Голови Служби Олег Мельчуцький.

Під час наради перший заступник Очільника ДСНС наголосив на необхідності посилення цілодобового моніторингу техногенної та пожежної безпеки у зв’язку з найвищим 5 класом пожежної небезпеки на території держави, а також штормовим попередженням.

“Наше завдання – вжити заходів щодо протидії виникненню пожеж та забезпечити постійну готовність підрозділів до виконання завдань за призначенням” – Олег Мельчуцький.

Щоб дізнатись більше — перейди за посиланням.

Світлана Солодка

Вчитель початкових класів

Читайте также:

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *