До уваги Батьківської громадськості інформація про зарахування дітей до першого класу

Шановні  батьки!

Приймання  заяв батьків  для зарахування  дітей до першого (перших)  класу (класів)  ЗЗШ № 54 триватиме з 02.06.2020 р.  по 10.08.2020р, за попереднім  записом за тел. 239-74-00 для підготовки графіку організованого  прийому  громадян. Заяви у школі приймаються  виключно  у батьків, без присутності  дітей.

Нагадуємо,  що  до  заяви для зарахування дитини до  першого  класу
додаються  документи:

  • копія свідоцтва  про народження  дитини (за наявності оригіналу);
  • оригінал заяви про зарахування до школи (з пред’явленням документа, що посвідчує особу заявника; заява складається в школі)
  • оригінал або копія медичної  довідки за формою  первинної  облікової документацii  № 086-1/о «Довідка  учня загальноосвітнього  навчального  закладу про результати  обов’язкового  медичного  профілактичного  огляду» (далi медична довідка);
  • копія ідентифікаційного коду дитини;
  • згода на обробку персональних даних.

У разі вiдсутностi оформленої медичної довідки подаються вищезазначені документи,  а в заяві зазначається  зобов’язання батьків оформити  медичну довідку  та надати до школи в тepмін до 10.08.2020 р.

Звертаємо  Вашу увагу на  необхідність  наявності документу, що засвідчує  особу заявника.

З  метою дотримання  протиепiдемiчних  заходів в  школі для приймання  заяв буде виділено  окреме місце. Для уникнення  скупченості громадян  приймання заяв  буде здійснюватися  відповідно до заздалегідь складеного  графіку.

Для попередження  поширення на території  України гострої респіраторної хвороби COVID-19  просимо  неухильно  дотримуватись  протиепiдемiчних заходів, в тому числі соціальної дистанції.

Нагадуємо,  що відповідно до постанови  Кабінету  Miністрів  України  від 20.05.2020  № 392 «Про встановлення  карантину  з метою  запобігання поширенню  на території України гострої респіраторної хвороби  COVID-19, спричиненої кopoнaвipycoм  SARS-CoV-2,  та  етапів послаблення протиепiдемiчних  заходів»  забороняється  перебування  у  громадських будинках  i спорудах  без вдягнутих  засобів  індивідуального  захисту.

Ознайомитись із повним текстом можна за посиланням.

Світлана Солодка

Вчитель початкових класів

Читайте также:

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *